lauantai 12. tammikuuta 2013

Mietteitä

Tänään ollut mukavan kirpakka päivä. Pakkasta n. 15 astetta. Ulkoiltu on  kolme kertaa tänään pienissä erissä. Päätin yhden vapaa päivän pitää kaikesta harjoittelusta. Olen muutenkin ollut tänään todella äreä.

Kuva
Tein tänään aamupalaksi ruispuuroa, söin sen raejuuston kera. Päivällä kokkailinkin sitten papu-kasvis tortilloja ja järkytyin kun yhdessä TORTILLA KUORESSA ON 200 kcal? Mitä ihmettä?? Siis järkyttävää, yksi tuollainen ohut kuori.. huh. Kerkesin tänään päivän mittaan syödä niitä kolme, siis kolme, eli 600 kcal TURHAAN!!! No onneksi muuten päivä on sujunut hyvin, ja päivä saldoksi tulikin 1900 kcal ja 998 g kasviksia!
kuva


Kävin saunassa rentoutumassa, laitoin putouksen tallennukseen ja kuinka ollakkaan, digipoksi sanoo kaputt! Kiva ja kiitos ja hyvää vloppua vain sinullekkin!

Toivotaan, että huomenna olisi uusi ja parempi päivä. Salille tai kahvakuulaan meno ainakin :)

Mites muiden viikonloppu?

3 kommenttia:

  1. Hei tuohon tortillajuttuun on minulla yksi ratkaisu. Tein tortilloja taas perjantaina koko perheelle ja syön ne itse ilman tortillakuoria. ;) Juu, siis syön kaiken sen ihanan sisuksen ja aika isolla määrällä lihaa ja otan raejuustoa kaveriksi ja päälle ihanan paljon salsa kastiketta. Siitä on tullut ihan super suosikkini ja voisin illemmalla pistää blogiin lisää juttua, koska otin annoksestani kuvankin. :)

    Iloista viikonlopun jatkoa. :)

    VastaaPoista
  2. Täytyy käydä tutkimassa! Sain myös eilen vinkin, että cosmopolitan nimiseen salaattiin olisi hyvä kääriä!

    VastaaPoista
  3. Minä en kääri salaattiin, mutta saatan kasata ainekset salaatinlehden päälle ja leikkailen siitä sitten palan kerrallaan. :)

    VastaaPoista