keskiviikko 14. elokuuta 2013

Näillä eväillä on menty.

Kommentti boksiin oli tullut, että ruokailut kiinnostavat. Olen nyt yrittänyt ottaa usein kuvia siitä mitä olen syönyt. Tosin se on pidemmän päälle aika tylsää, aamuisin ja iltaisin aina samat rahkat, viikollakin jos mieleni tekee esimerkiksi kasvissose keittoa, syön sitä koko viikon. Aika helppoa? :D




"Bolognese" on ehdottomasti mun lemppari ruokaa ikinä! Eli pussi hälsans kök färs rouhetta, paljon sipulia,porkkanaa ja tomaattia. Ensin kuullotan sipuli ja porkkanat öljyssä pehmoisiksi, heitän sekaan färsin ja maustan ( poppamiehen vampyreellä, jauhelihamausteella ja suolalla), loppu vaiheessa tomaatit sekaan ja valmista ja ihan mielettömän hyvää! Tätä ei saa lähikaupastani, joten aina lähdettävä 40 km päähän hakemaan tätä herkkua. Quorn sieni proteiini on tehnyt kanssa vastaavan rouheen, mutta se ei ole yhtä hyvää kuin tämä. Tästä reseptistä tulee siis 4 annosta.


Aamupala on aina lähes tulkoon samanlainen: purkki rahkaa, soijalesitiini rae, rypsi öljy, marjoja, mehukeittoa ja psyllium kuitua. Joskus korvaan marjat piltillä ja joskus saatan maustaa rahkan metsämarja funlightillä.


Hälsans kökin burgare kasvispihvi, fetajuustoa ja oliiviöljyssä paahdettuja paprikamausteisia porkkanoita. Nam! Tämä likka tykkää porkkanasta tooooosi paljon.


Fast valkosuklaa pudding, cashew pähkinöitä ja mansikoita välipalaksi. 

Näyttikö miltään? Haluatteko vielä ruokakuvia tulevaisuudessa tai reseptejä? Heti tulikin nälkä, on lähdettävä keiton tekoon :) 


4 kommenttia:

  1. Hei, sinulla on mielenkiintoinen blogi, plussaa ropisee rohkeista kuvista joista muutos tosissaan näkyy. tsemppiä ja kaikkea hyvää sinulle! Onnistut varmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle, jää seurailemaan toki! :)

      Poista
  2. Onpa hyvännäkösiä ruokia! Mitä toi fast valkosuklaajuttu on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on sellaista vähäkalorista ja runsasproteiinistä vanukas jauhetta, ihan peruskaupasta saa lisäravinne hyllyltä, toi valkosuklaa on ainakin hyvän makuinen :)

      Poista