keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Helppo, herkullinen& terveellinen välipala

Tänään esittelyyn pääseen kaikkien aikojen herkullisin ja super helppo herkku välipalaksi, eikä valmistaminenkaa kestä kuin muutamia minuutteja. Proteiinia, hiilaria ja rasvaa, tästä löytyy kaikki hyvät hyödyt :)

Proteiinilettu 1 hengelle

1 banaani
1 kananmuna
ripaus steviaa
ripaus vaniljajauhetta
1 tl hamppuproteiiniä ( voi jättää pois jos ei ole saatavilla)
1 tl macajauhetta
1 tl luomu kookosöljyä paistamiseen
1 tl psylliumjauhetta ( myös vehnäleseet käy)

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja kuumenna pannuss kookosöljy. Paista miedolla lämmöllä molemmat puolet. Nauti marjojen ja hunajan kera :) 

Yksinkertaisimmillaan tämä resepti toimii myös näin: 1 banaani + 1 muna ( psyllium antaa kuohkeutta ja kuitua!) ja ei muutakun paistamaan :)


3 kommenttia:

  1. Pitääpi joskus kokeilla ton psylliumin kanssa :) Joku on joskus neuvonut kans käyttämään rahkaa banskuletuissa!! Ooks sä kokeillu koskaan niitä Fastin ym. valmiita pannari mixejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kannattaa ehdottomasti kokeilla, saa lettuun hyvin kuohkeutta ja kuitua :) Rahkan kanssa toimii kanssa kuulemma hyvin, myös skyr rahka toisi toivottua makeutta... En ole itse kokeillut fastin pannareita, mutta kavereilta kuullut kyllä kehua ainakin siitä vaahtasiirappi mausta, kerro tänne päin vinkkiä jos innostut itse kokeilemaan :)

      Poista
    2. Juu pitää kokeilla joku kerta kun dieetissä on siihen sopiva rako. Tosin noita vois varmaan syödä ihan vaan marjoilla ;) Banaaniletut menee mun mielestä tosi hyvin sellasenaan, mut jos herkkupäivänä niitä syö niin gogreenillä on ihanaa valmista (vegaanista) kermavaahtoa joka on tehty kaurasta! Ihan parasta. Ja siihen viel hilloa, nam.. Kiitti vinkeistä:)

      Poista